File de peste pane cu piure de mazare

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 2 fileuri de peste
  • 250 g mazare
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura patrunjel proaspat
  • menta
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Fierbe 250 g mazare in apa cu sare si 1 frunza de menta cca 4-5 minute. Scurge de apa, zdrobeste, adauga 3 linguri ulei masline, 1 lingura menta tocata, 2 linguri smantana, sare si piper.
  2. Amesteca 3 linguri faina cu sare si piper negru macinat si 1 lingura patrunjel proaspat. Da fileurile prin acest amestec si prajeste in 2 linguri ulei pe fiecare parte, pana se rumeneste. Serveste cu piureul de menta si sferturi de lamaie.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume