File de peste pane cu piure de mazare

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 2 fileuri de peste
  • 250 g mazare
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura patrunjel proaspat
  • menta
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Fierbe 250 g mazare in apa cu sare si 1 frunza de menta cca 4-5 minute. Scurge de apa, zdrobeste, adauga 3 linguri ulei masline, 1 lingura menta tocata, 2 linguri smantana, sare si piper.
  2. Amesteca 3 linguri faina cu sare si piper negru macinat si 1 lingura patrunjel proaspat. Da fileurile prin acest amestec si prajeste in 2 linguri ulei pe fiecare parte, pana se rumeneste. Serveste cu piureul de menta si sferturi de lamaie.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume