File de peste cu legume

File, peste, legume

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Fierbe 1 kg cartofi in apa sarata timp de 10 min. Adauga 450 g fasole verde si fierbe inca 3 min.

Adauga 300 g mazare congelata si fierbe doua minute. Scurge legumele si apoi adauga 50 g unt si o mana de frunze de menta tocate.

Asezoneaza cu sare si piper. Intr-un robot de bucatarie, marunteste 4 felii de paine alba, fara coaja, 1 legatura de tarhon proaspat, 1 mana de frunze de menta, coaja de la 2 lamai si 3 linguri ulei de masline.

Pune 6 fileuri de peste (cod, macrou sau somon) intr-o tava de copt, acopera cu amestecul de ierburi si coace timp de 15 minute. Serveste pestele cu legume.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare