File de peste cu legume

File, peste, legume

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Fierbe 1 kg cartofi in apa sarata timp de 10 min. Adauga 450 g fasole verde si fierbe inca 3 min.

Adauga 300 g mazare congelata si fierbe doua minute. Scurge legumele si apoi adauga 50 g unt si o mana de frunze de menta tocate.

Asezoneaza cu sare si piper. Intr-un robot de bucatarie, marunteste 4 felii de paine alba, fara coaja, 1 legatura de tarhon proaspat, 1 mana de frunze de menta, coaja de la 2 lamai si 3 linguri ulei de masline.

Pune 6 fileuri de peste (cod, macrou sau somon) intr-o tava de copt, acopera cu amestecul de ierburi si coace timp de 15 minute. Serveste pestele cu legume.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare