Ficatei cu bacon si cartofi

Ficatei, bacon, cartof

1. Fierbe cartofii timp de 10-12 min. Asezoneaza-i cu sare si piper, adauga unt si patrunjel si zdrobeste-i usor. Da-i deoparte si pastreaza-i la cald.

2. Incinge 1 lingura ulei intr-o tigaie, pune baconul si prajeste 2-3 min pana devine crocant. Adauga ceapa si caleste-o 10 min. Adauga merele, jumatate din salvie, otetul si zaharul si fierbe 5 min pana se caramelizeaza putin. Mareste flacara si toarna vinul rosu, apoi supa concentrata de pui. Lasa sa fiarba 5 min, pana scade lichidul. Tine in continuare la foc mic.

3. Incinge uleiul ramas in tigaie. Pune ficateii, adauga restul de salvie, sare si piper si prajeste ficatul la foc iute 1-2 min, intorcandu-i. Serveste cu cartofi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta