Earth’s Market la Muzeul Taranului Roman

Earth’s Market, Muzeul Taranului Roman
Pe 10 si 11 iulie 2010, de dimineata de la ora 9:00 pana dupa-amiaza, Earth’s Market va asteapta cu veselie si oameni primitori la Muzeul Taranului Roman.

Atmosfera va fi inveselita de producatori cu legume de sezon: dovlecei, cartofi noi, salata, ceapa, telina, morcovi, rosii, castraveti, porumb, dar si cu fructe precum zmeura, capsuni, cirese, caise si multe altele.

Le stau alaturi domnul Horia care ne va incanta cu lapte proaspat de capra si variatele tipuri de telemea si Maitre Nicolas, cu o branza de capra facuta dupa o reteta frantuzeasca „pour les connaisseurs”.

Se vor alatura si producatori cu mezeluri felurite precum: domnul Svart Ovidiu din Suceava cu produse afumate si o excelenta sunca presata, doamna Oancea de la Sibiu cu pastrama din pui afumata, smantana de casa si carnatii cu busuioc, domnul Bangala cu deja renumita branza de burduf cu ardei si telemea de oaie, domnul Barza de la Sibiu cu carnatii de oaie picanti, cu apetisantele pastrame facute in bait propriu si salamul de mistret.

Ca totul sa se incheie cu veselie se adauga un pahar de tuica „doi ochi albastri” din Arges de la domnul Florescu sau un vin de casa de la domnul Stefanescu.

Earth’s Market si Slow Food Valahia Gusturilor, organizat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si partenerii sai, te asteapta sa-ti amintesti bucuria mancatului slow intr-o viata cu ritm ametitor!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri