Dovleac rumenit cu urdă și lămâie

dovleac rumenit cu urda si lamaie

4 porții gata în 45 minute, 409 calorii per porție, 31 g grăsimi, 18 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării dovleacului rumenit

800 g dovleac de plăcintă, curățat de coajă

4 linguri ulei de măsline

250 g urdă

Coaja rasă și zeama de la 1 lămâie

75 g nuci de pin rumenite sau semințe

110 g rucola

Pastă de măsline negre

Cum prepari dovleacul rumenit cu urdă și lămâie

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Așază dovleacul în tava de copt. Stropește cu 2 linguri ulei și dă la cuptor 25-30 minute, până când se pătrunde.

2 Combină urda, zeama de lămâie, aproape toate nucile de pin, rucola și potrivește gustul de sare și piper.

3 Diluează pasta de măsline cu uleiul rămas și puțină apă.

4 Servește cu amestec de urdă, rucola rămasă, presărat cu coaja de lămâie și nucile de pin rumenite și stropit cu vinegretă.

Sursa foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich