Domestos Double Power, o arma dubla impotriva microbilor

Fără categorie

Domestos a creat pentru tine Domestos Double Power, un odorizant de toaleta modern care te ajuta sa pastrezi toaleta proaspata si curata pentru foarte mult timp. Astfel, nu o vei curata mai des decat este nevoie.

Noul Domestos Double Power este un odorizant de toaleta ce contine atat un lichid de curatare eficient ce indeparteaza murdaria organica, cat si o capsula de gel parfumata care improspateaza toaleta de fiecare data cand tragi apa. Pe scurt: arma ta dubla de la Domestos care dureaza pana la 230 de utilizari.

Lichidul dens din Domestos Double Power face o spuma abundenta si curata eficient chiar si sub marginea toaletei fara a lasa urme pe vasul acesteia. Astfel, suprafata toaletei ramane alba si stralucitoare.

Noile odorizante de toaleta Domestos Double Power se gasesc in hypermarketurile si supermarketurile din toata tara incepand cu 1 noiembrie, in trei variante de parfum:

  • Ocean;
  • Pin;
  • Lavanda.

Domestos a fost lansat in anul 1920, fiind una dintre primele marci de produse pentru dezinfectat. In Romania, Domestos a aparut in anul 1996, pozitionandu-se ca produs de curatat cu vascozitate ridicata, care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si toti microbii cunoscuti – virusuri, bacterii, fungi, chiar si spori – dezinfectand astfel suprafetele lavabile din locuinta. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie de fapt la protejarea sanatatii intregii familii.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din