Dinner in the Sky și Chef Joseph Hadad duc gastronomia la înălțime

In cadrul unei colaborari in premiera, Dinner in the SKY si Chef Joseph Hadad dau  tonul unui inceput de toamna savuros. In weekend-ul prelungit 4-7 septembrie, la Palatul Mogosoaia, are loc Dinner in the SKY Premium Limited Edition, ce il are ca invitat special in zilele de 4, respectiv 7 septembrie, pe inegalabilul Chef Joseph Hadad.

avantaje.comunicat.28.08.2014

Pe 5 si 6 septembrie, aventura culinara la inaltime va fi oferita de echipa Gala Catering. Meniul gourmet delicios pregatit de Chef Hadad in cele mai mici detalii, aromele vinurilor povestite de somelierul Sergiu Nedelea – Ambasador al Asociației Somelierilor Europeni in România – si acordurile viorii rasfatate cu mult talent de Alexandra Violin, vor crea o simfonie de senzatii si emotii unice. Un tandem ce va rasfata toate simturile, cele stiute si nestiute.

Si pentru ca orice oaspete al nostru trebuie sa aiba parte de servicii premium, BlackCab, transportatorul oficial al evenimentului, va asigura serviciile de transport la si de la Palatul Mogosoaia in regim free of charge, cu maximum de profesionalism si cu autoturisme de lux.

Dinner in the Sky – ,,one of first 5 most unusual restaurants in the world“ – Forbes

Anuntata ca fiind ultimul eveniment public al anului, aceasta editie va fi o inedita experienta culinara printre nori. Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro si vor fi inregistrate in ordinea inscrierilor. Avand in vedere ca este un eveniment cu locuri limitate, plata se va face in avans. Toti participantii vor fi primiti intr-un lounge de lux, unde vor face “check-in-ul”, vor fi condusi de catre stewardese catre poarta de imbarcare, de unde isi vor lua zborul spre culmile deliciului culinar.

Nu rata un zbor culinar de exceptie. Rezerva-ti cele mai incitante, exclusiviste si speciale momente traite in aer, la peste 50 de metri.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse