Desertul perfect

Racoritor, cremos, delicios! Te vei convinge singura ce succes va avea!
6 portii
729 calorii, 61g grasimi per portie

Ingrediente :

  • 200 g madlene simple
  • 1 borcan de 600 g compot de cirese
  • 75 ml visinata
  • 500 g crema de vanilie
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 lingura de zahar brun

Mod de preparare:

:: PASUL 1 :: Pentru stratul de baza, cumpara 200 g madlene simple si sfarama-le bucati. Asaza-le intr-un strat, intr-un vas adanc, potrivit pentru acest desert.

:: PASUL 2 :: Scurge de zeama 1 borcan de 600 g compot de cirese si pastreaza lichidul deoparte. Scoate samburii fructelor si presara-le peste madlene. Amesteca 75 ml compot cu 75 ml visinata si stropeste fructele.

:: PASUL 3 :: Pregateste din timp 500 g crema de vanilie, dintr-o doza de puding de vanilie si lapte. Lasa sa se raceasca si toarna peste fructe.

:: PASUL 4 :: Bate usor 400 ml frisca lichida si toarna peste crema. Netezeste suprafata, iar pentru ornat presara 1 lingura de zahar brun deasupra.

Pont 1: Tine desertul in frigider timp de doua-trei ore inainte de a-l servi.
Pont 2:Este si mai bine daca il prepari din ajun si il lasi peste noapte la rece, pentru ca stratul de madlene sa absoarba complet lichidul cu alcool.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri