Desert cu fructe rosii

Acest desert sarac in calorii si grasimi merita un strop de alcool…

Gata in 10 min.; 251 calorii per portie
11 g grasimi, 6,5 g saturate
Cost ingrediente: circa 18 lei

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 500 g fructe rosii
  • 300 ml frisca lichida
  • 8 felii de briosa, uscate
  • 300 ml crema de vanilie (preparata dinainte, din pudding de vanilie)
  • 100 g zahar tos
  • 50 ml lichior de portocale (cum ar fi Cointreau)

Mod de preparare:

1 Incalzeste fructele cu 75 ml apa si zaharul timp de 2 minute, apoi strecoara zeama si adauga lichiorul. Bate frisca.

2 Inmoaie briosa in zeama alcoolizata si tapeteaza un bol de circa 1 litru. Adauga fructele si crema de vanilie in straturi, astfel incat deasupra sa ai un strat de crema. Da la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)