Desert cu crema de ou si migdale

Desert cu crema de ou si migdale
1. Asaza pricomigdalele intr-un strat la baza bolului din sticla si presara visinele.

2. Inmoaie gelatina in apa rece 2-3 minute. Intre timp, pune pe foc lichidul/compotul cu zaharul, pana cand fierbe. Adauga gelatina si amesteca pana cand aceasta se dizolva. Toarna peste visine si da la rece 3-4 ore pana cand se incheaga.

3. Incalzeste crema de ou si adauga amidonul; amesteca pana cand se ingroasa. Lasa sa se racoreasca si toarna peste gelatina. Da la rece 30 de minute.

4. Inainte de a servi, bate frisca cu vinul dulce s toarna deasupra.

5 Serveste ornat cu perlele argintii si presarat cu fulgii de migdale.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri