Cuşcuş cu halloumi şi legume

1 Încinge cuptorul la semnul 8/230 C. Aşază dovleceii şi ceapa în tava de copt, stropeşte cu 2 linguri ulei şi dă la cuptor 12 minute. Adaugă roşiile şi dă din nou la cuptor 5 minute.

2 Într-un bol, pune cuşcuşul şi toarnă deasupra concentratul clocotind, acoperă cu film alimentar şi lasă să stea 5 minute. Afânează cu furculiţa şi adaugă zeama de citrice şi piper negru macinat.

3 Încinge uleiul rămas şi prăjeşte brânza1-2 minute. Adaugă pasta harissa şi ţine pe foc până când scade.

4 Combină cuşcuşul cu legumele şi menta şi porţionează în farfurii. Aşază deasupra halloumi şi presară seminţe de dovleac.

Vezi şi Delicii culinare în Costa Brava
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume