Cuşcuş cu halloumi şi legume

1 Încinge cuptorul la semnul 8/230 C. Aşază dovleceii şi ceapa în tava de copt, stropeşte cu 2 linguri ulei şi dă la cuptor 12 minute. Adaugă roşiile şi dă din nou la cuptor 5 minute.

2 Într-un bol, pune cuşcuşul şi toarnă deasupra concentratul clocotind, acoperă cu film alimentar şi lasă să stea 5 minute. Afânează cu furculiţa şi adaugă zeama de citrice şi piper negru macinat.

3 Încinge uleiul rămas şi prăjeşte brânza1-2 minute. Adaugă pasta harissa şi ţine pe foc până când scade.

4 Combină cuşcuşul cu legumele şi menta şi porţionează în farfurii. Aşază deasupra halloumi şi presară seminţe de dovleac.

Vezi şi Delicii culinare în Costa Brava
 

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume