Curry de vitel cu orez

  1. Intr-un bol cu apa rece lasa 200 g naut la inmuiat timp de 2 ore. Taie 400 g carne de vitel cuburi si toaca 2 cepe marunt. Curata si razuieste 30 g ghimbir proaspat. Toaca 2 ardei iuti marunt.
     
  2.  Intr-un vas neaderent incinge 3 linguri ulei si rumeneste carnea uniform. Adauga ceapa, nautul, ghimbirul si tine pe foc amestecand continuu timp de 4 minute. Adauga 200 ml sos de curry, 4 rosii cireasa si 4 caise si lasa sa fiarba inabusit timp de 20 de minute.
     
  3.  Fierbe 250 g orez cu bobul lung in apa cu sare si in ultimele 5 minute adauga 100 g boabe de mazare. Serveste orezul fiert cu sosul cu carne si presarat cu 2 linguri verdeata proaspata tocata (patrunjel, busuioc, cimbru).
     
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita