Curry de pui întreg

curry de pui intreg

5 porții gata în 4 ore și 15 minute, 323 calorii per proție, 15 g grăsimi, 9 g carbohidrați

Ingrediente necesare

1 pui de circa 1,5 kg

Pentru pastă

1 ceapă

4 căței de usturoi, curățat

5 cm ghimbir proaspăt

1 lingură condiment garam masala

1 linguriță de chimen măcinat, coriandru, turmeric

1 lingură ulei de rapiță

1 cub concentrat de pui

50 g fulgi de cocos

1 lingură semințe de muștar negre

1 linguriță chimen și coriandru

3-4 frunze de mentă

1-2 buc chilli, tăiat

O mână frunze de coriandru proaspăt

6 linguri pastă picantă de mango – chutney

Cum prepari curry de pui întreg

1 Pentru a prepara pasta, toacă ceapa, usturoiul și ghimbirul și mărunțește-le împreună cu condimentele, uleiul, cubul de concentrat și 200 ml apă rece.

2 Combină fulgii de cocos cu pasta și mestecă bine ca să nu aibă cocoloașe.

3 Așază puiul într-un vas slow cooker și toarnă deasupra pasta, unge uniform, presară semințele, frunzele de mentă, chilli și fierbe 4 ore la foc mic, acoperit cu capac.

4 Servește cu frunzele de coriandru presărate deasupra, legume fierte la aburi, chifle proaspete și gogoșari în sos.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar