Curry de conopida si fasole verde

Special pentru vegetarieni!

Timp de pregatire: 10 minute; Timp de gatit: 10 minute
72 calorii, 4,5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei vegetal
  • 1 ardei iute, taiat felii
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2,5 cm ghimbir, razuit
  • seminte mustar si chimen
  • 400 g conopida, buchete mici
  • 200 g fasole verde, curatata
  • 1 lingurita garam masala (condimente macinate)
  • 1/2 lingurita praf de chilli

Mod de preparare:

1 Incinge uleiul, prajeste ardeiul iute si asaza-l pe hartie absorbanta.

2 Prajeste usturoiul, ghimbirul, mustarul si chimenul si adauga legumele. Pune 75 ml apa; dupa primul clocot micsoreaza flacara, acopera cu capac si lasa sa fiarba inabusit 5 minute. Adauga condimentele ramase, putina sare si mai tine pe foc 2-3 minute.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume