Cupe de limoncello si biscuiti cu migdale

Cupe de limoncello
1. Incinge cuptorul la 5/190 ° C. Intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina, cat sa rezulte o foaie de 12×40 cm. Bate galbenusul cu esenta de vanilie si unge foaia de aluat. Persara fulgii de migdale si zaharul, apoi taie in fasii de 2,3 cm latime. Asaza-le pe o tava de copt, tapetata cu hartie pergament, apoi coace 10–12 min, pana se rumenesc bine. Lasa-le cateva minute in cuptor, apoi muta-le pe un gratar metalic sa se raceasca.

2. Amesteca 100 g crema de vanilie cu 2 linguri limoncello si imparte amestecul in mod egal in 6 cupe. Bate smantana cu un tel pana se intareste usor, adauga restul de crema de lamaie si limoncello, apoi zeama de lamaie si bate-le usor cu telul cat sa se amestece.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri