Cupa calda – Noroc

Timp de pregatire: 10 min
Timp de fierbere: 5 min

Ingrediente/portie:

  • 75 g ficat de pui
  • 75 g creier (preferabil de vaca) sau maduvioare
  • 75 g ciuperci proaspete (sau 50 g ciuperci conservate)
  • un fir de usturoi verde
  • o felie de lamaie
  • 50 g smantana

Mod de preparare:

Puneti la fiert ficatul taiat cubulete, creierul, ciupercile si usturoiul maruntit. Adaugati sare si piper. Lasati sa fiarba 5 minute.

Scurgeti zeama, pastrand cca un sfert. Amestecati cu smantana, fara sa asteptati sa se raceasca.

Puneti compozitia intr-o cupa de sampanie si ornati cu lamaie si patrunjel verde. Serviti cald.

Reteta furnizata de Restaurantul Noroc

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta