Cupa calda – Noroc

Timp de pregatire: 10 min
Timp de fierbere: 5 min

Ingrediente/portie:

  • 75 g ficat de pui
  • 75 g creier (preferabil de vaca) sau maduvioare
  • 75 g ciuperci proaspete (sau 50 g ciuperci conservate)
  • un fir de usturoi verde
  • o felie de lamaie
  • 50 g smantana

Mod de preparare:

Puneti la fiert ficatul taiat cubulete, creierul, ciupercile si usturoiul maruntit. Adaugati sare si piper. Lasati sa fiarba 5 minute.

Scurgeti zeama, pastrand cca un sfert. Amestecati cu smantana, fara sa asteptati sa se raceasca.

Puneti compozitia intr-o cupa de sampanie si ornati cu lamaie si patrunjel verde. Serviti cald.

Reteta furnizata de Restaurantul Noroc

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta