Creveti si ciuperci cu usturoi

  1.  Pune mazarea intr-un bol si toarna apa fierbinte. Lasa sa stea deoparte.
     
  2.  Incinge un vas neaderent adanc (preferabil, o tigaie wok) si adauga uleiul. Soteaza usturoiul si ghimbirul timp de 30 de secunde.
     
  3.  Adauga ciupercile curatate, spalate si taiate felii si caleste timp de 5 minute, pana cand aproape se patrund. Scurge mazarea de apa.
     
  4.  Adauga in vas mazarea, cartofii curatati de coaja, ceapa verde, crevetii si 1 lingura de apa. Continua sa tii pe foc amestecand mereu, pana cand se infierbanta. Orneaza cu ardei iute tocat marunt, ceapa verde taiata felii subtiri si serveste cu paste fierte.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare