Creveți pane

creveti pane

4 porții gata în 15 minute, 390 calorii per porție, 20 g grăsimi, 29 g carbohidrați

Ce ingrediente îți sunt necesare pentru prepararea creveților pane

– 300 g creveți mari

– 1 ou bătut

– 2 linguri amidon

– 75 g pesmet

– Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

– 300 g mazăre

– Un cub de unt

– 1 avocado, curățat de coajă

Cum prepari creveții pane

1 Tapotează creveții cu hârtie absorbantă ca să se usuce. Într-un bol combină oul, amidonul și o lingură de apă rece. În alt bol, combină pesmetul cu
coaja de lămâie și piper negru măcinat. Cufundă creveții în amestecul de ou și apoi scurge-i de exces și dă-i prin pesmet.

2 Încinge uleiul într-un vas larg și prăjește creveții 2 min pe fiecare parte, până când devin crocanți.

3 Între timp, într-un vas pe foc încălzește mazărea cu untul, 2 linguri apă și zeama de lămâie. Mărunțește în tocătorul electric împreună cu avocado, până la omogenizare. Pune din nou în vas 1 min, amestecând pentru a se încălzi. Servește creveții cu piureul verde și cu chipsuri crocante.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar