Creveti cu fasole alba

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 5 min.
170 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 1 legatura de ceapa verde, tocata
  • un varf de cutit de boia iute
  • 1 lingurita pasta de ardei copt
  • 400 g fasole alba, fiarta (din conserva)
  • 2 maini de creveti
  • 2 rosii, taiate sferturi
  • cateva fire de patrunjel, tocat, pentru ornat

Mod de preparare:

1 Ungeti o tigaie din teflon cu ulei de masline si prajiti ingredientele (cu exceptia patrunjelului) timp de 5 minute, pana cand rosiile incep sa se inmoaie. Adaugati un praf de sare si unul de piper negru, proaspat macinat.
2 Presarati deasupra patrunjel proaspat, tocat si serviti preparatul cu chifle calde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare