Creveti cu fasole alba

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 5 min.
170 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 1 legatura de ceapa verde, tocata
  • un varf de cutit de boia iute
  • 1 lingurita pasta de ardei copt
  • 400 g fasole alba, fiarta (din conserva)
  • 2 maini de creveti
  • 2 rosii, taiate sferturi
  • cateva fire de patrunjel, tocat, pentru ornat

Mod de preparare:

1 Ungeti o tigaie din teflon cu ulei de masline si prajiti ingredientele (cu exceptia patrunjelului) timp de 5 minute, pana cand rosiile incep sa se inmoaie. Adaugati un praf de sare si unul de piper negru, proaspat macinat.
2 Presarati deasupra patrunjel proaspat, tocat si serviti preparatul cu chifle calde.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare