Crevete crocante si cartofi prajiti, in cosulet

Crevete crocante si cartofi prajiti, in cosulet
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220°C si apoi coace cartofii, conform indicatiilor inscrise pe ambalaj.

2. Intre timp, usuca crevetii cu prosop de hartie. Intr-un bol combina oul, amidonul dizolvat. In alt bol combina pesmetul cu coaja de lamaie, sare si piper negru proaspat macinat. Da crevetele prin ou si apoi prin pesmet, cate o mana odata. Incinge ulei intr-un vas si prajeste-le 2 minute pe fiecare parte, pana cand se rumensc – sau prajeste-le in bazin de ulei, 1-2 minute, pana cand devin crocanti.

3. Intr-un vas mic, incalzeste mazarea cu untul si adauga 2 linguri apa si zeama de lamaie. Marunteste-o intr-un tocator electric impreuna cu avocado, pana la omogenizare. Incalzeste din nou in vas si serveste alaturi de crevete si cartofii rumeniti la cuptor.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare