Cremă de șuncă afumată

Tartinele sunt perfecte, mai ales când ești în criză de timp și cei dragi cer de mâncare sau când oaspeții îți bat la ușă. Iată secretul cremei de șuncă afumată:

crema-sunca-afumata

* 4 porții * timp de preparare 50 de minute

INGREDIENTE

200 g șuncă afumată

4 ouă

150 g unt

2 linguri smântâna

piper, dupa gust

MOD DE PREPARARE

  1. Sunca se da prin masina de tocat de trei ori si se da la rece.
  1. La bain-marie, se pun ouale cu smântâna si se bat cu telul pâna ce se obține o crema groasa. Apoi, se scot si se continua amestecarea pâna ce se raceste.
  1. Untul se bate spuma si apoi se încorporeaza în crema de oua si smântâna. Toate se amesteca cu pasta de sunca si se potriveste gustul de piper.
  1. Se pune pasta în borcan si se da la frigider.

 

O rețetă Libertatea pentru femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich