Crema de ciocolata

De fapt, este o spuma de ciocolata cu gust de cafea!

4 portii
Timp de preparare: aprox. 15 min.
390 calorii, 34 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 125 g ciocolata amaruie, rupta bucati
  • 2 linguri cafea concentrata (sau espresso)
  • 250 g frisca batuta

Mod de preparare:

1 – Puneti ciocolata si cafeaua intr-un bol mic, la bain-marie, si lasati pana cand ciocolata se topeste. Luati vasul de pe foc si lasati sa se raceasca.

2 – Amestecati ciocolata cu frisca si serviti crema in boluri mici.

Puteti obtine variante ale acestei creme folosind alcool (lichior de portocale in loc de cafea, de pilda) sau adaugand 2 linguri de fructe deshidratate.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri