Cotlete de porc dulci

Timp de gatit: 25 min., 370 calorii per portie; 5 g grasimi; 1 g nesaturate; Cost: aprox. 16 lei

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc de circa 100 g fiecare
  • 5 linguri rosii deshi-dratate cu busuioc pentru marinata
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 g orez cu bobul lung, prefiert
  • patrunjel proaspat pentru ornat

Mod de preparare:

1. Intr-un vas din portelan sau din plastic pune carnea si adauga deasupra rosiile deshidratate, pasta de rosii si marmelada. Amesteca, pentru a acoperi uniform car-nea. Pune peste vas film alimentar si lasa sa stea deoparte la marinat timp de 5 minute sau mai mult. Incinge gratarul cuptorului la temperatura medie.

2. Fierbe orezul conform instructiunilor inscrise pe ambalaj. Frige carnea pe gratar timp de 15-20 de minute, intorcand din cand in cand.

3. Serveste friptura cu garnitura de orez, ornata cu frunze de patrunjel proaspat si cu salata verde crocanta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc