Costita afumata si sos picant

Costita afumata si sos picant
Pentru a prepara pasta guacamole, zdrobeste cu furculita pulpa de la 2 avocado si adauga zeama de la 1 lamaie, 1 ardei iute, tocat marunt, 1 ceapa mica tocata marunt si cateva fire de patrunjel tocat.

Pentru a prepara salsa de porumb dulce, amesteca 400 g rosii in suc, scurse de sos si tocate, 2 linguri ardei iute tocat, 200 g porumb dulce scurs de lichid, 1lingura de ulei de masline, cateva fire de ceapa verde tocata si cateva fire de patrunjel tocat. Potriveste gustul de sare si piper.

Pastreaza sosurile la rece pana in momentul servirii.

Pentru nachos (mici triunghiuri mexicane din aluat de malai), rumeneste la gratar 6 felii de bacon afumat pana cand devin crocante si apoi taie bucati. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. In tava tapetata cu hartie de copt, asaza tortillas intr-un strat si presara cu 150 g branza sfaramata, 1 lingura boia iute, baconul si 50 g masline negre feliate. Da la cuptor 5 minute pana cand branza se topeste. Serveste cu sosurile.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate mexicane