Corăbioare cu frișcă

Deserturile cu frișcă se fac cât ai zice pește și sunt și foarte gustoase! Avem pentru voi rețeta pentru Corăbioare cu frișcă:

corabioare-frisca

* 4-6 porții * timp de preparare 35 de minute

INGREDIENTE

4 ouă

150 g zahar pudra

un pachețel zahar vanilinat

125 g faina

un plic praf de copt

un praf sare

Pentru umplutură:

un borcan gem de fructe

500 ml frisca lichida

fructe proaspete sau din compot

MOD DE PREPARARE

1. Se amesteca ouale întregi cu zaharul, zaharul vanilinat, sarea si apoi se mixeaza.

2. Se adauga faina si praful de copt si se toarna aluatul în tava de copt tapetata cu hârtie.

3. Se lasa la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate și, dupa ce s-a racorit, se taie patrate care se îndoaie.

4. Se bate frisca, se pune câte un strat de gem pe fiecare corabioara, se adauga frisca si se decoreaza cu fructe.

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar