Copanele picante

Ingrediente:

  • 6 copanele de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet auriu
  • sare, piper, boia dulce
  • mult ulei pentru prajit

Mod de preparare:

  1. Copanelele se spala bine si se ung cu o marinata facuta dintr-un pic de ulei, sare, piper si boia dulce. Se pun copanelele in restul de marinata ramasa si se dau la frigider, intr-o farfurie, cca 30 minute
  2. Se bat ouale. Se dau copanelele prin ou, prin faina, iarasi prin ou, iar la urma prin pesmetul auriu si se prajesc intr-un vas cu ulei incins.
  3. Cine prefera un gust mai bogat, poate pune si un strat de cascaval ras sau de parmezan, intre stratul de pesmet si cel de faina.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare