Copane de rata confiate, cu sos picant

Copane de rata confiate, cu sos picant
1. Presara carnea cu sare si lasa sa stea 6 ore. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/140 °C. Incinge grasimea pe foc pana fierbe. Scutura sarea de pe carne si pune copanele in grasimea fierbinte, care sa le acopere. Acopera vasul si da la cuptor 11⁄2 ore. Lasa sa se raceasca in grasime.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 °C. Asaza carnea pe un gratar si da la cuptor 20 de minute, pana cand pielita devine crocanta.

3. Incinge uleiul si soteaza ceapa; adauga prunele si fierbe 1 minut. Adauga ingredientele ramase si fierbe 10 minute la foc mic, inabusit.

4. Serveste cu sos si garnitura de varza rosie si cartofi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare