Copane de rata confiate, cu sos picant

Copane de rata confiate, cu sos picant
1. Presara carnea cu sare si lasa sa stea 6 ore. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/140 °C. Incinge grasimea pe foc pana fierbe. Scutura sarea de pe carne si pune copanele in grasimea fierbinte, care sa le acopere. Acopera vasul si da la cuptor 11⁄2 ore. Lasa sa se raceasca in grasime.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220 °C. Asaza carnea pe un gratar si da la cuptor 20 de minute, pana cand pielita devine crocanta.

3. Incinge uleiul si soteaza ceapa; adauga prunele si fierbe 1 minut. Adauga ingredientele ramase si fierbe 10 minute la foc mic, inabusit.

4. Serveste cu sos si garnitura de varza rosie si cartofi.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare