Conopidă rumenită cu sos tomat picant

conopida rumenita cu sos tomat picant

2 porții gata în 30 minute, 3 g grăsimi, 26 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării conopidei rumenite

200 g cartofi noi, tăiați cuburi

150 g conopidă

1 linguriță turmeric

½ linguriță praf de chilli

1 lingură ulei de floarea-soarelui

3 linguri amestec de condimente: fenicul, chimen, coriandru, muștar etc.

200 g roșii cireașă, tăiate în două

75 g mazăre

O mână de spanac sau creson

O mână de pătrunjel

Cum prepari conopida rumenită cu sos tomat picant

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Fierbe cartofii în apă cu sare 5-6  min, până când se pătrund. Scurge de lichid și păstrează deoparte 5 linguri din apa de fiert. Lasă cartofii deoparte.

2 Tăvălește conopida prin praful de turmeric, praful de chilli și stropește cu ulei. Așază conopida în tava de copt și dă la cuptor 12-15 min.

3 Între timp, rumenește  condimentele într-un vas neaderent 2 min. Stinge cu roșiile, adaugă cartofii și  apa de la fiert și lasă să fiarbă înăbușit 10 min.

4 Adaugă conopida  rumenită și mazărea înultimele 3 min de fiert. Adaugă spanacul sau cresonul și servșete presărat cu pătrunjel proaspăt.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar