Cod şi salam picant rumenit

cod

Salamul picant chorizo transferă peştelui aroma sa specifică şi îl menţine suculent.  Ingrediente pentru 2 porţii • Gata în 30 minute • 492 calorii per porţie • 17 g grăsimi

■ 125 g paste uscate

■ 75 g sparanghel sau broccoli

■ 300 g file de cod, tăiat în două

■ 1 lingură ulei de măsline

■ 3 felii de salam picant chorizo

■ 1 lingură nuci de pin rumenite

 Mod de preparare

1 Încinge grill-ul la temperatura potrivită şi pune tava de copt ca să se încălzească.

2 Fierbe pastele în apa clocotindă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, circa 8 minute. În acelaşi vas adaugă în ultimele minute sparanghelul sau broccoli.

3 Între timp, presară peştele cu sare şi piper şi unge cu ulei.

Aşază feliile de salam deasupra şi aşază în tava de copt. Dă la grill 5 minute.

4 Scurge pastele de apa şi porţionează în două farfurii de servit. Aşază peştele rumenit deasupra şi serveşte presărat cu nuci de pin rumenite şi – după preferinţă – stropit cu ulei de măsline.

Vezi şi Fructe de mare cu sos de smântână

 

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare