Cod şi salam picant rumenit

cod

Salamul picant chorizo transferă peştelui aroma sa specifică şi îl menţine suculent.  Ingrediente pentru 2 porţii • Gata în 30 minute • 492 calorii per porţie • 17 g grăsimi

■ 125 g paste uscate

■ 75 g sparanghel sau broccoli

■ 300 g file de cod, tăiat în două

■ 1 lingură ulei de măsline

■ 3 felii de salam picant chorizo

■ 1 lingură nuci de pin rumenite

 Mod de preparare

1 Încinge grill-ul la temperatura potrivită şi pune tava de copt ca să se încălzească.

2 Fierbe pastele în apa clocotindă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, circa 8 minute. În acelaşi vas adaugă în ultimele minute sparanghelul sau broccoli.

3 Între timp, presară peştele cu sare şi piper şi unge cu ulei.

Aşază feliile de salam deasupra şi aşază în tava de copt. Dă la grill 5 minute.

4 Scurge pastele de apa şi porţionează în două farfurii de servit. Aşază peştele rumenit deasupra şi serveşte presărat cu nuci de pin rumenite şi – după preferinţă – stropit cu ulei de măsline.

Vezi şi Fructe de mare cu sos de smântână

 

 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare