Cod la cuptor cu legume in stil provensal

Cod la cuptor cu legume in stil provensal
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. In tava de copt asaza legumele si stropeste-le cu 2 linguri ulei. Da la cuptor 25 de minute, amestecand o data.

2. Intre timp, fierbe vinul pana cand scade la 4 linguri, adauga rosiile si maslinele si fierbe cateva minute. Adauga busuiocul, potriveste gustul de sare si piper, toarna sosul peste legumele din tava si amesteca pentru a se unge uniform.

3. Intr-un bol, combina uleiul ramas cu oregano si boiaua si toarna peste peste, amestecand. Asaza petele peste legume si da la cuptor 5 minute.

4. Marunteste ingredientele pentru topping – cu exceptia painii. Unge feliile cu amestecul si asaza-le deasupra in tava. Da la cuptor 10 minute.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare