Cod cu sparanghel si rosii

4 portii
490 calorii, 22 g grasimi per portie
Timp de pregatit pestele: 30 min

Ingrediente:

  • 350 g sparanghel, taiat segmente (5 cm fiecare)
  • 250 g rosii "cirese" (sau obisnuite)
  • o mana frunze de busuioc
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 4 fileuri cod (200 g fiecare)
  • sucul de la 1 lamaie

Mod de preparare:

1 Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190 grade C. Asaza sparanghelul si rosiile intr-o tava de friptura si presara frunzele de busuioc. Stropeste cu 3 linguri ulei de masline si da la cuptor timp de 5 minute.
2 Asaza codul deasupra, cu pielita in sus, si presara sare si piper negru, proaspat macinat. Stropeste cu uleiul ramas si da din nou la cuptor alte 5-8 minute, pana cand pestele se patrunde (carnea devine opaca).
Stoarce lamaia deasupra. Portioneaza legumele pe patru farfurii si pune pestele. Serveste stropit cu sosul din tava.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare