Cocktail cu piept de pui

Timp de preparare: 10 min.

Ingrediente si mod de preparare pentru 4 portii:

PENTRU SOS
Turnati intr-un bol 3 linguri de ketchup, 2 linguri de sos Worcestershire, 2 linguri suc de lamaie, 1 lingurita mustar de Dijon, un praf de sare si amestecati-le bine pana se omogenizeaza. Adaugati 150ml smantana si pastrati pana in momentul servirii.

PENTRU COCKTAIL
Frigeti la gratar 2 bucati piept de pui dezosat, presarat cu sare si piper, timp de 15-20 minute pe fiecare parte, pana se patrunde. Taiati carnea cubulete. Curatati de coaja si taiati cubulete un avocado.
Impartiti 50g frunze de salata verde in patru cupe de servit, puneti cubulete de carne si avocado si stropiti cu sos. Presarati un praf de boia si serviti cu felii de lamaie.

SFAT UTIL:
Puteti inlocui pieptul de pui cu creveti, cu jambon sau cu sunca de Praga, taiata fasii.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare