Coaste de porc cu sos hoisin

Gata in: 1 ora
Calorii: 250 per portie
Grasimi: 19 g, saturate: 5 g

Ingrediente:

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura ghimbir, razuit
  • 3 lingurite amestec de cinci condimente
  • 200 ml lapte de cocos
  • 3 linguri piure de rosii
  • 4 linguri miere
  • 3 linguri sos hoisin
  • 8 fire ceapa verde, curatate
  • 2 linguri seminte de susan

Mod de preparare:

  1. Fierbe coastele in apa cu sare 30 de minute. Scurge de apa si clateste sub jet de apa rece.
  2. Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si soteaza circa 3 minute ceapa, usturoiul, ghimbirul si amestecul de condimente. Stinge cu laptele de cocos, adauga piureul de rosii, mierea, sosul hoisin si amesteca. Unge coastele cu a-mestecul si da-le la gratar timp de 15 minute, intorcand o data.
  3. Unge ceapa verde cu putin ulei si frige-o pe gratar cateva minute. Taie coastele si serveste-le cu ceapa rumenita si presarate cu susan.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc