Coaste de porc cu miere si ghimbir

Ingrediente:

  • 1,4kg coaste de porc
  • 150ml miere lichida
  • sucul si coaja de la o portocala
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (contine anason, piper, fenicul, cuisoare si scortisoara sub forma de pudra)

Mod de preparare:

1 – Puneti coastele intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si un praf de sare. Lasati pe foc, pana da in clocot, micsorati flacara si inabusiti timp de 30-35 minute.

2 – Amestecati restul de ingrediente, apoi turnati amestecul peste coaste si continuati inabusirea pana ce sosul scade si se ingroasa.

3 – Puneti coastele pe gratar sau in cuptorul preincalzit, si frigeti 3-4 minute pe fiecare parte.

Serviti cu cartofi copti in unt, cu patrunjel si cu salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc