Coaste de porc cu miere si ghimbir

Ingrediente:

  • 1,4kg coaste de porc
  • 150ml miere lichida
  • sucul si coaja de la o portocala
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1 lingurita de condiment cinci-mirodenii (contine anason, piper, fenicul, cuisoare si scortisoara sub forma de pudra)

Mod de preparare:

1 – Puneti coastele intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si un praf de sare. Lasati pe foc, pana da in clocot, micsorati flacara si inabusiti timp de 30-35 minute.

2 – Amestecati restul de ingrediente, apoi turnati amestecul peste coaste si continuati inabusirea pana ce sosul scade si se ingroasa.

3 – Puneti coastele pe gratar sau in cuptorul preincalzit, si frigeti 3-4 minute pe fiecare parte.

Serviti cu cartofi copti in unt, cu patrunjel si cu salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc