Ciuperci rumenite

Semintele de fenicul si coaja rasa de lamaie sunt ingredientele care dau nota insolita si un plus de savoare acestui preparat.

4 portii
Timp de gatit: 20 min.
125 calorii, 13 g grasime per portie

Ingrediente:

  • 8 palarii de ciuperci mari
  • 1 catel de usturoi
  • 50 g unt sarat
  • 1 lingurita seminte fenicul, zdrobite
  • 2 lamai, coaja rasa pentru servit
  • 1 bagheta
  • patrunjel proaspat, tocat
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Asaza ciupercile pe o tava de copt, cu piciorusele in sus. Toaca usturoiul si amesteca, in untul inmuiat la temperatura camerei, impreuna cu semintele de fenicul si aproape toata coaja de lamaie. Pune bucatele din aceasta compozitie deasupra ciupercilor si da la cuptor timp de 15 minute.

Prajeste bagheta taiata in patru. Presara pe ciuperci patrunjel si coaja de lamaie ramasa. Serveste cu painea prajita si frunze de salata verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne