Ciuperci cu usturoi si paine prajita

pentru 4 portii
360 calorii
Timp de preparare: 20 minute

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 g unt
  • 500 g ciuperci proaspete, taiate pe jumatate
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 4 linguri de verdeata asortata, tocata
  • 2 linguri tarhon, tocat
  • 250 g branza-crema de vaci, proaspata
  • 8 felii de paine

Mod de preparare:

1 Topeste untul cu uleiul intr-un vas, la foc mic. Adauga ciupercile si tine pe foc timp de 10 minute, pana cand se inmoaie si incep sa se rumeneasca. Adauga usturoiul, tarhonul si sucul de lamaie si presara sare si piper negru proaspat macinat. Tine pe foc, amestecand, inca 2 minute.
2 Intre timp, prajeste painea si unge imediat feliile cu branza-crema. Pune deasupra ciuperci si serveste imediat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne