Ciuperci cu branza la gratar

pentru 4 portii
230 calorii / portie
Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 17 minute

Ingrediente:

  • 8 ciuperci mari
  • 100g pesmet alb
  • 2 catei de usturoi, taiati cubulete foarte mici
  • 4 linguri de verdeata asortata, tocata
  • 75g cascaval, ras
  • ulei de masline, pentru uns ciupercile

Mod de preparare:

Preincalziti gratarul la temperatura maxima. Ungeti ciupercile cu ulei de masline si coaceti timp de 2 minute pe fiecare parte.

Preincalziti cuptorul la semnul 4 / 180°C. Amestecati pesmetul cu usturoiul, verdeata si cascavalul ras. Potriviti de sare si piper si umpleti cu varf ciupercile.

Asezati ciupercile pe o tava si coaceti timp de 10-15 minute. Serviti cu salata asortata si paine crocanta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne