Ciuperci cu branza de capra

Gustul ciupercilor suculente se imbina perfect cu branza topita si se armonizeaza cu restul ingredientelor.

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de masline
  • 8 palarii mari de ciuperci
  • 2 catei usturoi, zdrobiti
  • 1 gogosar murat, taiat bucati
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 200 g branza de capra, taiata cuburi
  • 500 g mamaliga, taiata felii
  • 50 g frunze de papadie

Mod de preparare:

1 Amesteca uleiul cu usturoiul si stropeste ciupercile. Presara sare si piper negru, proaspat macinat. Preincalzeste gratarul la temperatura medie si lasa ciupercile 5-8 minute, pana cand se inmoaie. Presara gogosarul si patrunjelul in interiorul palariilor si apoi adauga branza.
2 Da ciupercile din nou la gratar timp de 2-3 minute, pana cand branza incepe sa se topeasca. Incalzeste pe gratar feliile de mamaliga, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.
3 Pentru servit, pune cateva frunze de papadie pe cate doua felii de mamaliga, presara sare si piper si asaza deasupra cate doua palarii de ciuperci, fierbinti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne