Ciulama de ciuperci

Invata si tu sa prepari o ciulama de ciuperci atât de gustoasă! Iată de ce ai nevoie ca s-o faci:

ciulama de ciuperci 3

INGREDIENTE

500 g ciuperci proaspete

4 linguri ulei

2 linguri făină

sare

piper

pătrunjel

MOD DE PREPARARE

1. Ciupercile se spală, se taie mai mărunt şi se pun la fiert acoperite cu apă. După 20 de minute, când sunt fierte, se stre-coară, iar zeama se păstrează.

2. În ulei încins se pune făina, se lasă 3-4 minute, fără să devină maronie şi se stinge cu zeama în care au fiert ciu­percile. Se adaugă apă pentru a înmulţi sosul şi se lasă la fiert.

3. După un clocot se adaugă ciuper­cile şi se mai lasă 10 minute să fiarbă împreună. Se presară sare şi piper şi se stinge focul. Se aduce la masă cu pătrunjel proaspăt.

O rețetă Libertatea pentru Femei

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar