Ciorba cu sfecla rosie si mere

4 portii
95 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 2 sfecle rosii mijlocii, fierte, taiate cubulete
  • 1 mar, curatat de coaja si cotor, taiat cubulete
  • 1 cartof mijlociu, curatat si dat pe razatoare
  • 450 ml supa de pui
  • 150 ml suc de mere
  • 4 linguri smantana (optional)

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati sfecla si merele. Acoperiti si caliti 2-3 min.
Adaugati cartofii si supa, lasati sa dea in clocot, acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic 10 min.
Raciti usor. Amestecati bine, pana obtineti o crema. Adaugati sucul de mere si asezonati.

Reincalziti, impartiti in farfurii si adaugati cate o lingura de smantana.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Ciorbe