Chocolate& Orange

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 1/3 ceasca frisca tinuta la rece
  • 1 lingurita zahar brun
  • 4 1/2 cesti de lapte
  • 4 portocale mari
  • 260 g ciocolata cu lapte taiata bucatele
  • 2 linguri de pudra de cacao neindulcita

Mod de preparare:

Amesteca frisca si zaharul brun intr-un vas, cu ajutorul mixerului, pana se intareste, apoi pune la frigider.

Da in fiert laptele si zeama de la portocale.

Ia de pe foc si lasa 30 min., cand strecori amestecul presand partile solide rezultate ca sa iasa toata zeama. Pune din nou lichidul obtinut la fiert.

Adauga ciocolata si cacao si lasa 1 min. sa se topeasca.

Se pune in cesti si se serveste cu frisca.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bauturi pe baza de cacao sau ciocolata