Chilli con carne vegetarian

chilli con carne

4 porții gata în 40 minute, 495 calorii per porție, 6 g grăsimi, 76 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării chilli con carne vegetarian

1 lingură ulei vegetal

1 ceapă, tocată

200 g dovleac de plăcintă, tocat

300 g granule de soia

2 lingurițe boia dulce

2 căței de usturoi, zdrobit

½ ardei galben, roșu și verde, tocat

400 ml supă limpede de legume

400 g roșii în suc – conservă

1 lingură oțet de vin

1 linguriță zahăr

200 g orez cu bobul lung

400 g fasole albă din conservă – scursă de lichid

Cum prepari chilli con carne vegetarian

1 Într-un vas larg încinge uleiul și prăjește ceapa și dovleacul timp de câteva minute, până când se înmoaie.

2 Adaugă granulele de soia, boiaua, usturoiul și prăjește câteva min. Adaugă ardeiul, supa de legume, roșiile, oțetul, zahărul și fierbe înăbușit 15 min.

3 Între timp, pune orezul  într-un vas cu 500 ml apă. Acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă la foc mic 10 min, până când se pătrunde și lichidul se absoarbe.

4 Adaugă fasolea în sosul cu soia, amestecă și încălzește complet. Servește cu garnitură de orez.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar