Chiftelute picante cu paste

Timp de gatit: 35 min. l 520 calorii
4 portii, 17 g grasimi per portie

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 5/190sC. In 500 g carne tocata de vita incorporati 3 linguri frunze de salvie si 1 lingurita boia iute.
Asezonati cu sare si piper negru, proaspat macinat. Amestecati bine compozitia, pentru omogenizare, si modelati 16 bulete. Asezati-le intr-o tava de cuptor impreuna cu 1 ceapa taiata sferturi si dati la cuptor timp de 20 de minute, pentru a se rumeni.

 

2 Intre timp, fierbeti in apa clocotita 250 g paste/taietei, pana devin al dente. Intr-un vas, incingeti 1 lingura de ulei si caliti 2 ardei grasi (galben si rosu), taiati bucati, timp de 5 minute, pana se inmoaie. Adaugati 350 ml suc de rosii si fierbeti inabusit la foc mic alte 10 minute. In sos adaugati buletele rumenite, impreuna cu ceapa. Serviti pastele amestecate imediat cu sosul preparat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste