Chiftelute picante

Intr-un bol larg combina 500 g carne tocata (sau amestec de carne tocata – 250 g carne de miel si 250 g carne de porc) cu 1 ou, 1 lingurita sare si piper si 1 ardei mic iute, curatat de nervuri si tocat marunt. Adauga 1 ceapa tocata marunt, 2 linguri patrunjel proaspat, tocat, 2 linguri pesmet alb si 5 catei de usturoi, zdrobiti. Amesteca pentru a obtine o pasta cat mai omogena. Da la rece timp de minimum 1 ora.

Modeleaza cu mainile inmuiate in apa rece chiftelute mici. Intr-un vas neaderent incinge 1 lingura ulei si prajeste chiftelutele timp de cateva minute pe o parte, pana cand se rumenesc. Apoi intoarce-le si rumeneste-le si pe cealalta parte. Serveste-le asezate pe frunze de salata verde cu paine crocanta, smantana si zacusca puse in boluri mici pentru inmuiat.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne