Chiftelute de orez

  1. Fierbe 100 g orez in apa cu sare si apoi scurge-l de lichid. Amesteca orezul cu 150 g boabe de porumb fiert, 150 g boabe de mazare, 100 g ardei gras tocat marunt, 1 ceapa tocata, 2 oua, 100 g cascaval razuit, 50 g faina, 1 lingurita busuioc proaspat tocat, 1 lingurita sare si 1 lingurita sos tabasco. Amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena.
  2. Intr-un vas neaderent incinge 100 ml ulei si prajeste chiftelutele turnate cu lingura. Ai grija sa le rumenesti uniform pe ambele parti timp de 3-4 minute. Serveste-le presarate cu 100 g cascaval razuit, 2 rosii si 1 legatura ceapa verde tocate si stropite cu 200 g smantana.
     
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume