Chifteluțe de legume, cu mazăre și cașcaval

Chifteluțele de legume sunt potrivit de picante, dar odată ce-ai încercat una, cu siguranță mai vrei! Iată cum să le faci:

chiftele-legume-mazare-cascaval

* ies 20 de bucăți * timp de preparare 10 minute

INGREDIENTE

1 ou

Zeama de la 1 lamâie

3 linguri faina integrala

¼ lingurița praf de copt

¼ lingurița condiment garam masala – opțional

100 g mazare, jumatate zdrobita piure

75 g cașcaval, taiat cuburi

1 lingura ulei de floarea soarelui

1 lingura frunze proaspete de menta – opțional

Câteva chifle proaspete

2-3 linguri iaurt grecesc

1-2 linguri zacusca picanta

MOD DE PREPARARE

Bate oul, adauga zeama de lamâie, faina, praful de copt și garam masala. Amesteca și adauga mazarea și cașcavalul.

2 Prajește câte o lingurița din compoziție în uleiul încins 2 min pe fiecare parte. Servește chifteluțele cu chifla, o lingurița de iaurt și zacusca picanta, cu menta rumenita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich