Chiftelute cu fasole si tortilla

Chiftelute cu fasole si tortilla

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Intr-un castron, amesteca carnea tocata, usturoiul, boiaua, chimenul si un praf de sare. Modeleaza 30-40 chiftele. Incinge bine o tigaie non-adeziva, prajeste chiftelutele in transe timp de 5 min., intorcandu-le din cand in cand. Scoate-le pe un platou.

2. Adauga uleiul in tigaie si caleste ceapa si baconul 5-10 min. Adauga pasta, fasolele si sosul Worcestershire si fierbe la foc mic 10 min. Adauga chiftelele si fierbe la foc mic 10 min, amestecand din cand in cand.

3. Pune tortilla chipsurile intr-un vas termorezistent, coace-le 5 min, apoi pune-le peste chiftele si sos. Presara branza si ardeiul iute. Coace 2-3 min., pana se topeste branza.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne