Chiftelute cu branza de capra si tarhon

Chiftelute cu branza de capra si tarhon
1.
Incinge cuptorul la 6/ 200 °C. Amesteca faina si mustarul, apoi adauga untul, frecand bine. Adauga tarhonul si crema de branza. Amesteca ouale cu 6 linguri de lapte si toarna peste compozitie. Amesteca cu un cutit pana se formeaza un aluat. Daca e prea uscat, mai adauga cateva linguri de lapte.

2. Intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina si decupeaza rondele de 4 cm diametru. Tapeteaza cu hartie pergament 2 tavi de copt. Aranjeaza biscuitii in 2 cercuri, unul cu 11 bucati, celalalt de 8 bucati. Unge-i deasupra cu lapte si coace-i 12-15 min, pana se rumenesc.

3. Pentru crema, amesteca branza, piperul si ceapa verde. Serveste cu biscuitii.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne