Chiftele din carne de vita cu cas

Timp de gatit: 35 min./ 370 calorii,
23 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 500 de grame carne macra de vita
  • 8 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 3 linguri de patrunjel tocat
  • 150 grame cas
  • maioneza
  • sare si piper

Mod de preparare:

1 In 500 g carne macra de vita, tocata, incorporati 8 fire de ceapa verde tocate, 3 linguri pasta de rosii si 3 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Asezonati cu sare si piper negru, proaspat macinat. Taiati cubulete o cantitate de 150 g cas. Modelati carnea in 4 chiftele si, in centrul fiecareia, infigeti cateva cubulete de cas.

 

2 Intr-o tigaie neadeziva, ungeti chiftelele cu ulei si prajiti-le pe fiecare parte timp de 5 minute. Taiati o bagheta in segmente si apoi fiecare bucata pe lungime. Prajiti partea taiata la gratar, ungeti cu maioneza, asezati frunze de salata, cate o chiftea si serviti cu cartofi prajiti

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita