Chiftele de peste in stil indian

Timp de pregatire: 15 min
Timp de gatit: 10 min; 440 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 600 g cod, dezosat
  • 2 ardei iuti, curatati de vene si seminte si taiati felii
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurite seminte de mustar
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 100 g paine alba, inmuiata in lapte dulce si stoarsa
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 100 g faina
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

  • 1 Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
  • 2 Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil asiatic