Chiftele de peste in stil indian

Timp de pregatire: 15 min
Timp de gatit: 10 min; 440 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 600 g cod, dezosat
  • 2 ardei iuti, curatati de vene si seminte si taiati felii
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 lingurita praf de curry
  • 2 lingurite seminte de mustar
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 100 g paine alba, inmuiata in lapte dulce si stoarsa
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 100 g faina
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

  • 1 Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
  • 2 Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil asiatic